Sjöstadsdagen 2016

Sjöstadsdagen 2014 utsikt

STORT TACK TILL ALLA FÖR SJÖSTADSDAGEN 2016.

Scenframträdanden, foodtrucks och andra restauranger som gjorde att Sjöstadsdagen räckte hela dagen och halva natten, föreningar organisationer och företag, loppisarna, konferencier, elektriker, ljudtekniker, men framförallt alla som kom och njöt av vår fantastiska Sjöstadsdag.

LÖRDAG 10 SEPTEMBER 2016

För tolfte året i rad genomförs Sjöstadsdagen. Mellan kl 11:00-15:30 på Luma, Lördagen 10 september.

Det som började med Miljödagarna i GlashusEtt med olika vandringar och information har vuxit till en härlig dag för alla boende och verkande i Sjöstaden.

Det var för fem år sen som Sjöstadsdagen började växa. Tidigare höll vi till bakom GlashusEtt, stängde av fontänen så att folk kunde stå och sitta i den och hade en rungande scen med framträdanden från lokala förmågor och kommande melodifestivalartister.

För fem år sedan förlade vi Sjöstadsdagen i Luma Park med fler organisationer och företag än nånsin tidigare. Även i år kommer lokala företag, föreningar och artister få lov att stå i centrum på en och samma dag.

Sjöstadsdagen är en dag med sjöstadsbor, lokala föreningar, artister och företag att ha de trevligt och njuta av allas vårt Hammarby Sjöstad. Mellan kl. 11:00-15:30 så är det fullt drag på scenen och aktiviteter för hela familjen vid Luma.

Nyhet för i år är att dagen fortsätter efter 15.30 på Nya Carnegiebryggeriet med bland annat Sjöstans Starkaste, musik, Sjöstadsmat mm.

Många Restauranger och butiker utmed Hammarby Allé och i övriga Sjöstan kommer att bidra i sina lokaler med specialerbjudanden.

Årets huvudsponsorer är GlashusEtt och Nya Carnegiebryggeriet.

En bokstavsjakt kommer att genomföras och fina vinster från många deltagande sponsorer.

Den populära loppmarknaden återkommer förstås i år igen. Det är kostnadsfritt att vara med på loppmarknaden och ingen föranmälan krävs. Du behöver ta med dig eget bord eller filt meddelar Gerd Nordin Müller som är ansvarig för loppmarknaden.

Även i år kommer polisen, brandförsvaret och sjöräddningen att finnas på plats så mycket de har möjlighet.

Ett stort tack till våra sponsorer!

Sjöstadsföreningen Hammarby Sjöstad

Sjöstadskapellet/Sofia församling

Fred’s Food Truck

Sjöstadens Hembygdsförening

Southern Taste AB

Showlighters

GlashusEtt

Varmt välkomna till Sjöstadsdagen!